Kaspersky Says Telegram Flaw Used for Cryptocurrency Mining

کسپرسکی می گوید آسیب پذیری در تلگرام برای استخراج ارزهای مجازی استفاده می شود.

کسپرسکی کمپانی روسی خبر از کشف یک آسیب پذیری روز صفر در پیام رسان محبوب تلگرام داده است. خبری که پاول دوروف آن را چندان جدی نگرفته است. به گزارش…

کسپرسکی کمپانی روسی خبر از کشف یک آسیب پذیری روز صفر در پیام رسان محبوب تلگرام داده است. خبری که پاول دوروف آن را چندان جدی نگرفته است.

به گزارش بلومبرگ و به نقل از کسپرسکی هکرها موفق شده اند با بهره گیری از نوعی آسیب پذیر در نسخه دسکتاپی اپ پیام رسان تلگرام اقدام به استخراج پول هایی نظیر مونرو و ZCash از آن کرده اند. تلگرام اخیرا سرمایه گذاری خود را بر روی ارزهای مجازی آغاز کرده است. و از جمله هاب های پیام رسان محبوب نزد اعضای جامعه ارزهای رمزپایه به شمار می رود. پول رمزگذاری شده این شرکت Gram خواهد بود.

کسپرسکی در وبسایت خود مدعی شده که کاربران هدف ظاهرا به دانلود نوعی نرم افزار مخرب روی کامپیوترهای خود ترغیب می شوند و در ادامه از توان پردازشی سیستم آنها به منظور استخراج ارزهای رمزپایه استفاده می گردد یا اینکه این کامپیوترها نقش نوعی درب پشتی را برای کنترل از راه دور سیستم توسط هکرها ایفا می نمایند.

کارشناسان این شرکت امنیتی همچنین ضمن تحلیل سرورهای مربوط به دست اندرکاران این حمله به آرشیوهایی حاوی کش دیتای تلگرام دست پیدا کردند که از قربانیان به سرقت رفته بود.

این کمپانی روس در گزارش خود آورده است که همزمان با انتشار این خبر موضوع را به تلگرام اطلاع داده و از آن زمان تاکنون این آسیب پذیری روز صفر در محصولات پیام رسان مذکور مشاهده نشده است.

دوروف مدیر و موسس تلگرام با آنکه نسبت به امنیت تلگرام کاملا مطمئن است. اما در واکنش به این خبر در کانال رسمی اش نوشت:

درست مانند همیشه بهتر است که گزارشات شرکت های توسعه دهنده آنتی ویروس اندکی با دیده تردید نگریسته شود چراکه این شرکت ها معمولا در مورد شدت یافته هایشان اغراق می کنند تا از این طریق مورد توجه رسانه ها قرار بگیرند.

در همین راستا Telegram Geeks (انجمن هواداران تلگرام) نیز توضیحات خوبی را ارائه کرده:

این یک آسیب پذیری واقعی در نسخه دسکتاپی تلگرام نیست و در صورتی که هیچ فایل مخربی را باز نکنید هیچکسی از راه دور نمی تواند کنترل کامپیوتر یا تلگرام شما را در دست بگیرد.
این آسیب پذیری بر اساس مهندسی معکوس توسعه یافته است. در واقع مقصر فایلی با فرمت .js است که درون یک فایل png پنهان شده. لذا کاربران ویندوز باید روی دستور Run کلیک کنند تا فایل مخرب را نصب نمایند. پس نگران نباشید زیرا تازمانی که فایل مخرب را باز نکنید در امنیت کامل هستید.

اما همانطور که اطلاع دارید پاول دوروف موسس تلگرام همواره از این پلتفرم تحت عنوان ابزار پیام رسان به شدت امنیتی یاد کرده و مدعی شده که ترافیک دیتای آن رمزگذاری شده بود و به سختی برای اشخاص ثالث قابل دسترسی است. همین ادعا نیز موجب محبوبیت بالای تلگرام در میان کاربران دل نگران از جمله امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه و تروریست های داعشی شد.

منبع: bloomberg

 

دسته: اخبار امنیت شبکه و اطلاعات
نتیجه‌ای پیدا نشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

keyboard_arrow_up