download dot net framework

پس از نصب ویندوز یکی از ضروری ترین نرم افزار هایی که باید بر روی سیستم نصب شود. نت فریم ورک می باشد. بسیاری اوقات بعد از نصب انواع نرم افزارها با این پیغام مواجه می‌شویم که برنامه‌ای به نام Microsoft .NET Framework بر روی سیستم ما نصب نشده است و یا نرم افزار به نسخه خاصی از این برنامه نیاز دارد، در نتیجه نرم افزار ما به درستی کار نخواهد کرد و خطاهای متعددی می‌دهد؛ به همین جهت لازم است بدانیم این برنامه چیست و چرا نصب بودن آن تا این حد حائز اهمیت است.

Microsoft .NET Framework Redistributable Package به زبانی ساده یک چارچوب نرم افزاری است که توسط شرکت مایکروسافت ارائه و در درجه اول بر روی سیستم عامل ویندوز نصب می‌شود، چارچوب دات‌نت شامل کتاب خانه‌های وسیع و زبان‌های مختلف برنامه نویسی است که سهولت زیادی در برنامه نویسی برای توسعه دهندگان به همراه می‌آورد.

نصب کردن این نرم افزار بر روی سیستم یکی از ضروریات کارکرد با ویندوز است، چرا که برنامه‌های زیادی با فریمورک دات نت نوشته شده‌اند، که اینگونه برنامه‌ها برای این که اجرا شوند نیاز به فایل‌هایی دارند که توسط این برنامه به سیستم اضافه می‌شوند.

به همین دلیل پیشنهاد می‌شود که حتماً تمامی نسخه‌های مورد نیاز را نصب نموده تا جلوی بسیاری از پیغام‌های خطا را بگیرید.

دلیل تعدد نسخه‌های مختلف این نرم افزار چیست؟ آیا نصب چند نسخه مشکلی ایجاد می‌کند؟
مایکروسافت در هر نسخه از این بسته، قابلیت‌های جدیدی را معرفی می‌کند و طیف ویژگی‌های نرم افزاری این برنامه را افزایش می‌دهد.
متاسفانه در گذشته هر نسخه جدید از این بسته قابلیت سازگاری با نسخه‌های پیشین قبل از خود را نداشت و در حال حاضر نیز هر نسخه به صورت کاملاً مستقل عمل می‌کند بدون آن که در کار هر یک خللی ایجاد کنند.

این بسته از حدود 12 سال پیش تا کنون در قالب 9 نسخه اصلی ارائه شده است:
– نسخه 1.0 (معرفی شده در بهمن ۱۳۸۰)
– نسخه 1.1 (معرفی شده همراه با ویندوز سرور 2003)
– نسخه 2.0 (معرفی شده همراه با ویندوز سرور R2 2003)
– نسخه 3.0 (معرفی شده همراه با ویندوز ویستا و ویندوز سرور 2008)
– نسخه 3.5 (معرفی شده همراه با ویندوز 7 و ویندوز سرور 2008 R2)
– نسخه 4.0 (معرفی شده در فروردین ۱۳۸۹)
– نسخه 4.5 (معرفی شده همراه با ویندوز 8 و ویندوز سرور 2012)
– نسخه 4.5.1 (معرفی شده همراه با ویندوز 8.1 و ویندوز سرور 2012 R2)
– نسخه 4.5.2 (معرفی شده در اردیبهشت ۱۳۹۳)
– نسخه 4.6 (معرفی شده همراه با ویندوز 10)

توضیح برخی نکات راجع به نسخه‌های مختلف:
– نسخه‌های 1.0 و 1.1 بسیار قدیمی بوده، در حال حاضر فقط بر روی ویندوز XP پشتیبانی می‌شود و نصب آن جز در مواقع ضروری پیشنهاد نمی‌شود.

– نسخه‌های 4.0 به بعد از ویندوز XP پشتیبانی نمی‌کنند، در نتیجه جدیدترین نسخه قابل نصب بر روی ویندوز XP نسخه 4.0 است.

– بسته توزیع مجدد «3.5 سرویس پک 1» شامل تمامی نسخه‌ها و آپدیت‌های 2.0 و 3.0 و 3.5 است و در صورت نصب این نسخه نیازی به نصب نسخه‌های 2.0 و 3.0 نیست؛ این بسته به طور پیش فرض بر روی ویندوزهای 7 و 8 و 8.1 از قبل نصب شده و نیازی به نصب مجدد ندارد.

– نسخه 4.6 قابلیت پشتیبانی از نسخه‌های قبلی 4 را دارد و در صورت نصب نسخه 4.6 نیازی به نصب نسخه 4.0 و 4.5 و 4.5.1 و 4.5.2 نیست.

– نسخه‌هایی که دیگر کاربردی ندارند و با نسخه‌های بالاتر جایگزین شده‌اند را به علت جلوگیری از سردرگمی کاربران برای دانلود قرار نداده‌ایم.

توضیح مشکل نسخه 3.5 بر روی ویندوز 8، 8.1 و 10:
نسخه‌ی 3.5 این برنامه به طور پیش فرض در ویندوزهای 8، 8.1 و 10 نصب شده است ولی به دلیل استفاده اندک، این نسخه در ویندوز غیر فعال گردیده است و در حالت عادی اجرا نمی‌شود.
وقتی برنامه‌ای را که نیاز به نسخه 3.5 دارد را اجرا کنید ویندوز به شما پیغام می‌دهد که باید نسخه 3.5 فعال گردد و به همین ترتیب ویندوز به اینترنت متصل شده و فایل‌های مورد نیاز خود را از اینترنت جهت راه اندازی نسخه 3.5 دانلود می‌کند، برای سهولت بیشتر فعال ساز نسخه 3.5 برای هر سه ویندوز 8، 8.1 و 10 قرار داده است تا بدون نیاز به اینترنت بتوانید این نسخه را بر روی سیستم خود فعال کنید.
پیشنهاد می‌شود فعال ساز نسخه 3.5 را دقیقاً بعد از نصب ویندوز و قبل از نصب هرگونه آپدیت‌های ویندوز انجام دهید.

معرفی نسخه جدید 4.6:
نسخه 4.6 آپدیتی همه جانبه برای نسخه 4.5 است که از مهم‌ترین ویژگی‌های آن می‌توان به پشتیبانی از نسخه ششم زبان #C، افزودن پشتیبانی برای DPI های بالا در برنامه‌های ویندوز فرم و WPF، پشتیبانی از فریم ورک مفسر Roslyn معرفی شده در Visual Studio 2015 و همچنین مفسر آنی (JIT) جدید RyuJIT اشاره کرد.

سال
پژوهش
0سال
مهندسی و برنامه نویسی
0سال
عملیات
0نفر
متخصص از دانشگاه های (شهید چمران, امیرکبیر, صنعتی شریف)

پاوان را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Google
LinkedIn
YouTube
Instagram
Pinterest
RSS
keyboard_arrow_up